BIS-kehät

Päivitetty 16.04.2020


"Kirjoitin lähinnä vitsillä ja hupimaisesti väännetyt lyhyet sanalliset ykkössijoittuneille, myös muille saa sanalliset laittamalla sähköpostia lumenkennel [at] outlook.com!"

BIS1: Susiluodon Kell' On Synti, valkoinenpaimenkoira "Koko näyttelyn voittaja, eikä suotta. Todella komea uros, jolla vahva sukupuolileima. Vahvarakenteinen ja kookas. Ilme on viekas ja viettelevä, kuin mukaansa vetävä. Kauniisti rakentunut pää ja ulkomuoto. Upea!"
BIS2: Lancer's Above and Beyond, sileäkarvainen kettuterrieri
BIS3: Nevercrest Don Quijote, punainen irlanninsetteri
BIS4: Lady Odyssey de la Dorado, kultainennoutaja


BIS-JUN1: Scarlets Dasha, punainen irlanninsetteri "Kaunis nuori juniorinarttu. Väritys ja karvapeite on tasoa erinomainen. Todella hyvin kehittynyt junnu! Pitkät, näyttävät liikkeet."
BIS-JUN2: Lumos Watchers on the Wall, valkoinenpaimenkoira
BIS-JUN3: Nandyhill The Bearded Lady at The Circus, australianpaimenkoira
BIS-JUN4: Mystivalan Villiin Luontoon, novascotiannoutaja


BIS-PENTU1: Willowbluff Soothe Your Pain, belgianpaimenkoira tervueren "Tuomarin ikuinen lemppari. ❤️ Rodunomainen ja äärimmäisen komea nuori uros, jolla vahva sukupuoli- ja rotuleima. Karva ja väritys erinomainen."
BIS-PENTU2: Tiimalasin Joka Sekunti Hukkaan, tiibetinterrieri
BIS-PENTU3: Raven's Lily Lagoon, sileäkarvainen noutaja
BIS-PENTU4: Standby's Yellow Yesterday, saksanpaimenkoira


BIS-VET1: Chula Vista Crush by the Quilted Butterflies, shetlanninlammaskoira "Kaunis, vahvan sukupuolileiman omaava narttu. Pää ja ilme todella kaunis, tasapainoinen rakenteeltaan ja rodunomainen. Ihana!"
BIS-VET2: Huminan Suurlähettiläs, vehnäterrieri
BIS-VET3: Irial Eirnín, punainen irlanninsetteri
BIS-VET4: Know-it-all with Bad Karma, belgianpaimenkoira groenendael


BIS-KAS1: Kennel Susiluodon, saksanpaimenkoira "Kaikki neljä koiraa, ketkä olivat kasvattajakisassa tänään olivat rodunomaisia ja upeita koiria! Koirien ulkomuotolinjat täydensivät ja jonkin verran muistuttivatkin toisiaan. Ansaittu BIS1-paikka, upeaa kasvatusjälkeä! Suuret onnittelut allekirjoittaneelta!"
BIS-KAS2: Kennel Scarlets, punainen irlanninsetteri "Koirat muistuttivat toisiaan yksi toisensa piirteensä jälkeen. Kaikki olivat rotumääritelmän mukaisia ja kauniita. Onnea hyvästä tuloksesta ja kauniista kasvatustyöstä!"

Luo kotisivut ilmaiseksi!